FC Slavia - vyhodnocení turnaje

29.02.2016 13:08

FC Slavia Hradec Králové z.s. - Vyhodnocení turnajů ml.přípravek a minipřípravek - hala Orlická kotlina - 28-února 2016

FC Slavia Hradec Králové z.s. s podporou města Hradec Králové
připravil na neděli 28.února 2016 2 turnaje a to mladších přípravek r.n.2007 - ml. a minipřípravek r.n  2009 a ml. Celkem se zúčastnilo 16 mužstev z Královéhradeckého kraje a více než 150 mladých fotbalistů. V turnajích padlo 38 / 34 branek , a  vzhledem k tomu, že se hrálo na branky 2 x 3 m , neprobíhaly žádné střelecké závody a řada zápasů byla výsledkovově velmi těsných.
Turnaje našel  dobrou diváckou kulisu a účast více než 170 diváků svědčí o zájmu rodičů a své malé fotbalisty. Kladem bylo , že nedošlo k žádnému vážnějšímu zranění.
Při závěrečném vyhodnocení za účasti předsedy FC M.Krempy - v obou kategoriích obdržela mužstva na 1 - 3 místě poháry, všechna mužstva pak diplomy za umístění a sladkou  odměnu. Dále byly předány i individuální ceny.  Na oba turnaje byli delegováni OFS Hradec Králové 4 začínající mladí rozhodčí - Semerák, Trojan , Skyba a Jánský , kteří dobře zvládli řízení zápasů, i když jako na každém turnaji se občas objeví některá připomínka od trenerů nebo vedoucích zúčastněných mužstev.
Poděkovat nutno i p.M.Kittlerovi - který po celý průběh turnajů si aktivně připravoval svoji foto-galerii, kterou nabídl k dispozici a podle možností bude zaslána jednotlivým zúčastněným mužstvům.

Závěrem - výkonný výbor FC Slavia HK z.s. děkuje všem zúčastněným za hladký průběh této mládežnické fotbalové akce a  je přesvědčen , že tato byla dobrou propagaci fotbalu pro nejmenší.

Se sportovním pozdravem Ing.P.Prošvic

 

1.Výsledky- mladší elevové.pdf (81503)

 

 Novinový článek_SK Slavie.jpg (481,1 kB)